Szórakozás

Befellegzett az Édes Életnek

A TV2 azonnali hatállyal abbahagyta realityje forgatását. A rendkívül alacsony nézettségi mutatók miatt már csak néhány napig lesz képernyőn a sorozat.

A Bors értesülései szerint végleg megszűnik az Édes Élet, amit a nézettségi adatokkal indokolnak. Az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! ugyanis csúfosan leelőzte a konkurencia műsorát. A TV2 a múlt héten már változtatott az Édes Élet vetítésének időpontján, de ez sem hozott sokkal jobb eredményt, ezért radikális döntésre jutottak.

Csütörtökig még képernyőn marad a reality, hogy a már felvett részeket megnézhessék a nézők, de a forgatásokkal leálltak, aminek köszönhetően nagyon sok állandó szereplő esik el bevételi forrásától. Zámbó Krisztián, Cinthya Dictator, Ágica, Kelemen Anna és a nemrég visszatért Győzike is új munka után nézhet, mert ezentúl nem tehetik zsebre a forgatásonként járó 80-100 ezer forintos gázsit. Egyedül Berki Krisztián ússza meg a munkanélküliséget, hiszen ő a Fem3 Café műsorvezetőjeként is szerepel.

Az Édes Élet elkaszálásának híre a sztárokat is váratlanul érte:

“Valami meghalt bennem, amikor közölték, hogy vége, hiszen már a műsor kezdete óta, másfél éve forgattam a stábbal, akiket nagyon megszerettem. Az életem minden fontos pillanatát követték a kamerák, amikor Viktor megkérte a kezem és azt is, amikor szakítottunk, de a betegségemkor is forgattunk. Rengeteg örömöt és bánatot éltem meg ebben az időszakban és bármennyire is azt gondolják az emberek, nem játszottam meg az érzéseimet a kamerák előtt, minden őszinte volt. Persze el is fáradtam, úgyhogy örülök, hogy most egy kicsit megpihenhetek. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Unatkozni viszont biztosan nem fogok, hiszen több projektem is fut most párhuzamosan” – árulta el Cinthya Dictator a Hír24-nek.

Ágicának jelenleg ez volt az egyetlen munkája, de ő sem aggódik:

“Én is csak ma értesültem a hírről, amit nagyon sajnálok. Mindenért nagyon hálás vagyok a TV2-nek, hiszen a műsor nem csak anyagi segítséget nyújtott számomra, hanem a kisfiam érkezését is megörökítette, ami a legfontosabb pillanat volt az életemben. Hiányozni fog a csapat is, mert egy nagyon összetartó csapat kovácsolódott össze. Remélem a nézők is annyira élvezték az Édes Életet, mint mi. A jövőnk miatt nem aggódok, mert több lehetőség is megcsillant mostanában, de ha kell, akár civil munkát is vállalok”

Benkő Dániel már két hónapja nem forgatott, de azért sajnálja:

“A nézők már két hónapja nem láthattak az Édes életben, azóta nem forgattam velük. Nem én akartam így, egyszerűen a történet szálai alakították a befejezést. Most is tőletek hallottam a hírt, hogy vége, ugyanis nem tartom a stábbal a kapcsolatot. Sajnálom, hogy vége a műsornak, mert nagyon megszerettem a készítőket és az én kis szereplőimet is. Az élet azért nem áll meg: én például most nagy utazásokra készülök, de azt sem tartom kizártnak, hogy az interneten folytatom a realityket.”

Varga Viktor a Hír24-től értesült a befejezésről:

“Ez nem kacsa? Tényleg vége? Sajnálattal hallom, és szomorú vagyok, hogy tőletek kell megtudnom. Én nemrég még forgattam velük, még van néhány epizódom ami nem került adásba. Nagyon szerettem a műsort és a stábot, hiányozni fognak a kamerák az életemből. Így viszont több időm lesz a zenei karrieremmel foglalkozni: már kizárólag élő zenekaros fellépéseket vállalok, és szerencsére egyre több helyre hívnak.”

LL Junior élete továbbra is édes, de bízik a folytatásban:

“Nagyszerű dolognak tartom, hogy az engem kedvelő emberek a műsor által betekintést nyerhettek az életünkbe. Láthatták, ahogy veszekszünk, hisztizünk, dolgozunk és szeretjük egymást. A babánk az elmúlt egy évben a kamerák előtt cseperedett, és nagyon élvezte a forgatásokat – volt kedvenc szerkesztője, rendezője és operatőre is. Sok új rajongót szereztünk, közben pedig sokat tanultunk a filmes szakmáról, a szakszavaktól kezdve mindenről. Ennek ellenére a mi életünk továbbra is édes marad, semmi sem változik. Bízom benne, hogy ez még nem végleges. Már várom a jó hírt, hogy újra forgathatunk!”

A Hír24-nek sikerült Győzikét is utolérnie, de a showman nem kívánta kommentálni a történteket, mindössze annyit mondott, hogy “mélyen érintette” a hír.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik