Szórakozás

Alekosz nem engedi barátnőjét dolgozni

A reality-sztár szereti, ha minden az ő elképzelései szerint működik. Barátnője például munkát se vállalhat.

Alekoszt elviselni nem lehet egyszerű mutatvány, pláne éveken keresztül, ezt még az egykori VV-s is elismeri. Párja, Betty azonban mindenben eleget tesz urának és parancsolójának, így biztosan a Mark Zuckerbergnek írt levélre is csak helyeselni tudott.

“Nagyon nagy köszönettel tartozom a Bettynek, mert hihetetlen toleranciával élte meg ezt az elmúlt három évet. Le a kalappal előtte, hogy képes ennyi időt elviselni mellettem, bár lehet, hogy az elviselni nem jó szó, mert azért nem olyan szörnyű, de akkor sem könnyű” – mesélte a görög Joshi Bharatnak.

Az EU-nak is hadat üzenő Alekosz akkor szereti a legjobban szíve választottját, amikor az nem csinál semmit, esetleg áhítattal figyeli őt, miközben dolgozik. Ellenben a “dolgozás” is csak az ő feladata, hiszen barátnőjének nem engedi azt.

“Tanul tőlem és figyel, amikor a dolgaimat csinálom. Nézi a mozdulataimat és én ennek örülök, sőt akkor segít a legtöbbet, ha nem csinál semmit, én ezt szeretem. Ő egy olyan típus, ha leül valahova, akkor ott el van egész nap és nem unatkozik… Nem engedem dolgozni, de ez nem aranykalitka, mert nincs bezárva, szabad, mehet bármikor. Nagyon sok helyre megyünk együtt is, arról gondoskodom, hogy ne érezze azt, hogy nem veszi ki a részét az életből.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik