Szórakozás

“Jónapot Kívánok Kedves Zuckerberg! Nagy Alekosz vagyok Érdről”

Az egykori VV-nyertes, wannabe politikus, Alekosz ígéretéhez híven üzenetet írt a Facebook vezérének. Magyarul.

Ahogy tegnap már megírtuk, az egykori VV celeb gondjával Mark Zuckerberghez tervezett fordulni. És íme, nem is kellett erre sokat várni. “Jónapot Kívánok Kedves Zuckerberg!” – kezdi üzenetét Alekosz, majd kifejti problémáját a Facebook atyjának. Magyarul.

“Ne haragudjon, hogy levelemmel zavarom, Nagy Alekosz vagyok Érdről! Kérem engedje meg, hogy egy kéréssel forduljak Önhöz. Sajnos a Facebook 5000 fölött nem engedi a tagfölvételt. Kérem, hogy ezen a funkción szíveskedjék változtatni, mert a bekorlátozásnak ezen akadálya igencsak megnehezíti a tagok számának a növekedését. Minek után nagy nyomás alatt vagyok, Szeretném kérni ezen funkció átalakításának mihamarábbi elvégzését! További Szép napot! Köszönettel és Tisztelettel: Nagy Alekosz Érdről”

Update: A Hír24 újságírójának Alekosz megmagyarázta, hogy miért magyarul írt levelet Zuckerbergnek. “Azt vallom, hogy a világon mindenki a saját nyelvén kommunikáljon a másikkal. Így tudjuk a legérthetőbben kifejezni a gondolatainkat, nem pedig egy idegen nyelven. Ezalól kizárólag a nyaralások képeznek kivételt, akkor egy köszönöm erejéig illik a másik nyelvén megszólalni. Amúgy Mark biztosan van annyira intelligens ember, hogy válaszra méltatja a levelemet, még akkor is, ha annak megértéséhez előbb tolmácsot kell fogadnia.”


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik