Szórakozás

Alekosz elmegy Zuckerberghez

Nem hagyja annyiban Alekosz. Miután nem kapott választ a Facebook atyjától, újabb levélben figyelmeztette Zuckerberget, hamarosan személyesen fogja felkeresni.

A egykori VV nyertesből lett wannabe politikus Facebookon zajló ámokfutásáról már írtunk Önöknek, de Nagy Alekosz nem adja fel, újabb levéllel bombázta Mark Zuckerberget. Meggyőződéséhez híven természetesen még mindig magyar nyelven írva üzenetét:

“Tisztelt Zuckerberg! 2014. Május hó 7.-én 10.46 perckor írtam Önnek egy Levelet, amelyben egy kéréssel fordultam Önhöz. Levelemre ez idáig válasz Öntől nem érkezett.Úgy döntöttem, hogy 2014. Május hó 31.-éig adok Önnek időt arra, hogy a Levelemre, valamint a Levelemben megfogalmazott problémámra válaszolni Szíveskedjék. Amennyiben az általam meghatározott időpontig a kapcsolat fölvétel közöttünk Sikertelen lesz, abban az esetben úgy döntöttem,, hogy elmegyek Önhöz! Elmegyek, hogy személyesen mondhassam el Önnek mind azt, amit a Levelemben megfogalmaztam. Köszönettel és Tisztelettel: Nagy Alekosz Érdről”


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik