Szórakozás

Gyurcsányt, Orbánt és Kádárt is kedveli Alekosz

A VV-győztes fontosnak tartotta, hogy posztoljon a választásról.

A munkanélküli milliomos Alekosz a választás előtt egy nappal osztotta meg a véleményét a pártokról és politikusokról a Facebook-oldalán.

“Nyikhaj koromban, tele indulattal, amit a nők folyamatos visszautasítása okozott, a Szélsőjobboldalról indultam. Aztán az SZDSZ felé vettem az irányt, mert sokkal jobban tetszettek az ottani lányok, akik tűsarkúban és szoknyában voltak, gyakorló nadrág és bakancs helyett. És még smink is volt rajtuk. Amikor rájöttem, hogy az SZDSZ-es lányokat csak is kizárólag a pénz és a státuszszimbólumok érdeklik, kiábrándultam. Az MSZP házának a tájékán nem nagyon egerésztem, mert arról valahogy mindig a nyugdíjas öregasszonyok és az OTP jutott az eszembe, és hát én a fiatal csajokra vadásztam. Bááár.. Gyurcsány Ferenc Stílusa és kommunikációja nagy hatással volt rám, még a Villában is nagy előszeretettel éltem az ő szellemével, és gyakorta próbáltam utánozni őt. Kedvelem Gyurcsány Ferencet” – írta Alekosz, aki egy kis szünet után ismét politizálásba kezdett.

Fotó: TV2

“Majd vagyonőr lettem és pár évig szünetet tartottam. Aztán amikor vagyonos ember lettem, kicsit napraforgó is vele együtt. Arra ácsingóztam, ahonnan, amelyik oldalról jobb haszonszerzési lehetőségeket reméltem. Most úgy érzem, nekem a Biztonság és a Stabilitás a legfontosabb. Nem csak anyagilag. A Görög Nagyapám Kommunista volt. Jó Kommunista! Nem is gazdagodott meg. Gakisz Janisznak hívták. Kádár János is nagyszerű ember volt, de a haszonleső sleppje teljes mértékben lejáratta őt magát, és az egész MSZMP-t is. Ezt csak azért mondom el, mert legszívesebben a Munkáspártra szavaznék a kiszámíthatóság és a Biztonság miatt. Kedveltem Kádár Jánost. A FIDESZ-el kapcsolatban nem volt semmilyen különös élményem. Negatív sem és pozitív sem. Egyszerűen csak van. Lehet, hogy épp ez a titka? Nem tudom. Orbán Viktort is nagyon Kedvelem és legalább annyira jó politikusnak tartom, mint Gyurcsány Ferencet. De az én legnagyobb kedvencem és egyben példaképem is: Pintér Sándor. Nem tudom kire fogok szavazni holnap! Az az igazság, hogy nem nagyon tudom megindokolni azt, hogy miért is szavazok erre vagy arra. És ez a legnagyobb baj. Ha gondolok valamit, rögtön ott a kiváló ellenpélda, ami meg is állja a helyét. Minden pártnak vannak kiváló dolgai és vannak hazugságai. A kérdés ezúttal csak az, hogy a sok Művészi színvonalú hazugságok mellett mennyi is az, ami leesik a lakosságnak. Lehet, hogy annak alapján ítélek majd holnap, hogy ki hazudik magasabb, Művészibb színvonalon?! Mert ugye ahhoz is tehetség kell ám és nem kicsi. Márpedig én mindig is nagyra tartottam azt, ha valaki Művészi szinten tesz bármit is. Akár a hazugságot is. Meghajolok előtte. (…) Jó Választást.. Szép Időt.. Megfontolt és Alapos Döntést.. és Jó Szórakozást Kívánok Holnapra Mindenkinek” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik