Szórakozás

Alekosz durván berágott a kritikára

A politikába fejest ugró VV-hős legutóbb az EU ellen kampányolt. Beszóltak neki, ő meg kikelt magából, de csúnyán. Valakinek most veszélyben az élete?

Alekosz mostanában sok mindennel elégedetlen. Az elmúlt hetekben Mark Zuckerberggel igyekezett felvenni a kapcsolatot, de a Facebook vezér valamilyen érthetetlen okból kifolyólag nem reagált magyarul megfogalmazott panaszára, most pedig az EU akácfa kiirtása ellen szólalt fel egy nagyszerű videóüzenetben, amit a cikk alján nézhet meg.

A valóságshow nyertes megnyilvánulásai borzolják az idegeket, ezért most ő is kapott egy levelet. A “funkcionális retardált”-nak nevezett Alekosz azonban nem tűrte jól a kritikát, meg is fenyegette gyorsan a kedves sorok íróját. Érdemes végigolvasni a szóváltást.


Fotó: Tumblr

 

Akkor hát íme, a kérdéses videó, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A diszkréten egy korona előtt elhelyezkedő Alekosznak sok kérdése felmerül itt, amelyeket meg is válaszol:  először is olvassuk át a Munkáspárt programját, majd ne menjünk el az EP-választásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik