Szórakozás

Szijjártó segített Szebeninek a kirúgása után

szebeni (szebeni)
szebeni (szebeni)

A káromkodás miatt kirúgott híradós úgy érzi, végre megtalálta a számításait: Győrben dolgozik riporterként és most saját műsort kapott a Parlament TV-n is. Lelkileg is rendben van - ebben Szijjártó Péter segített neki.

Nehéz hónapokon van túl Szebeni István. Mint ismert, azért rúgták ki a köztévétől, mert a Híradóban káromkodott. Szebeni akkor a Hír24-nek nyilatkozott először, és elárulta, hogy a műsor felvételről ment, ezért sem érti, hogy kerülhetett adásba.

Nagyon megviselték lelkileg a történtek, de az eltelt hónapokban rengeteg pozitív visszajelzést kapott és idővel a munkák is megtalálták.

“Jelenleg Győrben dolgozom riporterként és vezetem a Híradót. Nem költöztem oda, hanem Dunakesziről járok be. Hamarosan pedig a Parlament TV-nél kezdek majd, ahol politikai műsorokat készítünk. Örülök az új lehetőségeknek és a kettőt együtt csinálom majd” – magyarázta a Hír24-nek Szebeni István, aki Dunakeszi futsal csapatát is népszerűsíti.

A csapat kapitánya egyébként nem más, mint Szijjártó Péter államtitkár, aki jó kapcsolatot ápol Szebenivel.
“Régóta ismerjük egymást Szijjártó Péterrel. Nagyon sajnálta, ami velem történt, de azt tanácsolta, hogy járjak közösségbe és építsem újra föl magam. Hallgattam a tanácsára és tényleg jobb lett” – tette hozzá Szebeni.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik