Szórakozás

A káromkodó híradós ülhet a kirúgott híradós helyére

Szebeni-Istvan(210x140)(1).jpg (Szebeni István)
Szebeni-Istvan(210x140)(1).jpg (Szebeni István)

Szebeni István lehet a legjobb, legkézenfekvőbb megoldás Gajdos Tamás pótlására – írja a Blikk.

Ahogy azt megírtuk, távozik az ATV-től Gajdos Tamás. A népszerű tévés, közös megegyezéssel bontott szerződést a csatornával, miután késve érkezett a stúdióba, és ezért a híradó sem kezdődhetett el időben. “Nem mondom, hogy ez most könnyű időszak, de megbirkózom a helyzettel. Egy sportember minden megrázkódtatást kibír és hiszek abban, hogy ami nem öl meg, az megerősít” – mondta a Hír24-nek Gajdos, aki a történtek ellenére pozitívan tekint a jövőre.

A Blikk eközben már meg is találta az utódját: a lap szerint kipróbált szakembert keres az ATV, és jelen pillanatban ebben a kategóriában Szebeni István lenne a legmegfelelőbb jelölt, mivel ő a legtapasztaltabb műsorvezető, aki állás nélkül van.

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója azt mondta a lapnak, hogy még nem döntötték el, hogy ki legyen Gajdos utódja. Szebeni nem kommentálta a feltevést, csak annyit árult el, hogy eddig nem keresték meg.

Szebeni István még májusban az M1 hétfő éjjeli híradójának műsorvezetőjeként egy eltévesztett mondata után tett egy megjegyzést, amibe egy csúnya szó is becsúszott, ezért tiltották le a köztévé képernyőjéről. Az eset pikantériája, hogy a híradó nem is élőben ment. Egyértelmű, hogy nagyot hibáztam. Ezt nem tagadom, de tudni kell, hogy a Híradó nem élőben ment. Én már otthon voltam, amikor leadták” – emlékezett vissza az esetre a Hír24-nek Szebeni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik