Szórakozás

Dömsödi: Ha Hajdúnak van esze, testőrt rendel mellém

Dömsödi Gábor úgy gondolja, hogy mindent tud bizonyítani, amit leírt a botránykönyvében. Az egykori tévés úgy gondolja, hogy ha Hajdúnak van esze, akkor nem bántja őt, hanem testőrt rendel mellé.

Dömsödi Gábor botránykönyve kapcsán interjút adott Szily Nórának és természetesen ezúttal sem kertelt.

“Nem tönkretenni vagy lejáratni akarok embereket, hanem azt akarom elmondani, hogyan működött és működik a média. Egyébként ha egy kis esze van Hajdú Péternek, nemhogy nem bánt engem, hanem rendel mellém két testőrt, nehogy valami bajom legyen. Isten se mosná le róla, hogy ő csinálta” – állítja Dömsödi, aki pontosan emlékszik arra a pillanatra amikor eldöntötte, hogy megírja a könyvet, amiben elég nagy részt szentel Hajdúnak.

“Ez akkor volt, amikor a Facebookon nagy nyilvánosság előtt minősíthetetlen szavakkal illetett egy fűtésszerelőt, aki nem ment el hozzá az éjszaka közepén megnézni, hogy miért állt le a kazán. Leszarházizta. Egy munkásembert, aki vélhetően mindenkinek elmesélte, hogy ő szerelte Hajdú Péternél a fűtést a kacsalábon forgó villájában. Ez volt az utolsó csepp” – tette hozzá Dömsödi, aki elárulta, hogy akkor sem számíthatott Hajdúra, amikor nagy bajban volt.

“Pontosan éreztem, hogy amikor nem lesz már rám szüksége, akkor ellehetetleníti, hogy dolgozhassak. Mikor tudta, hogy bajban vagyok, azt ajánlotta fel, hogy meséljem el a Frizbiben, hogy megélhetési gondjaim vannak. Ha éhen döglenék, akkor se tenném. Szerinted ez egy barát?” – akadt ki Dömsödi, aki egyébként Bokor polgármestere is.


Fotó: MTI / Komka Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik