Szórakozás

Dömsödi és Hajdú kis híján összeverekedtek

Domsodi-Gabor(960x640)(1).jpg (Dömsödi Gábor)
Domsodi-Gabor(960x640)(1).jpg (Dömsödi Gábor)

Tovább folyik a harc az egykori NÉVshowR-os kollégák között. Dömsödi egy korábbi dulakodásról ír, Hajdú pedig nyereségvágyból elkövetett gaztettről beszél.

Dömsödi Gábor könyvéből egyre több részlet kerül napvilágra. A szerző Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről fejti ki igencsak lesújtó véleményét könyvében. Most egy dulakodásról szóló részletet közölt belőle a Blikk.

“Szóvá tettem, hogy az ABC ellenére Péter neve került előbbre a stáblistán, mint az enyém. Dohogva, de visszaállította, ám nem tudott napirendre térni… olyasmit mondott, hogy nem tisztelem eléggé, mire megkérdeztem mit kéne tisztelni benne. Ordítani kezdett, ha nem változtatok a stílusomon, elintézi, hogy egyetlen műsorom se legyen soha többé a Magyar Televízióban, ahol én már 16 éve dolgoztam, ő pedig csak néhány hónapja. Megfogtam a zakójánál, átlöktem az ajtón a büfébe, ahol a stáb még beszélgetett. Ijedtség volt a szemében és kegyetlenség. …Hosszú idő után bocsánatot kért. Hogy nagyon utáljuk egymást, azt csak a szűk baráti kör vette észre” – idézi Dömsödi könyvéből a Blikk.

Hajdú Péter ezúttal sem hagyta szó nélkül volt kollégája sorait, és Facebook-oldalán nyereségvágyból elkövetett gaztettről beszél.

“Ez már nem egy megosztó “celeb” vitriolos kritikája. Ez már nem egy intellektuális hőzöngés egy tabudöntögető tévésről. Ennél sokkal több; nyereségvágyból elkövetett gaztett. Most egy egész életet akar valaki hazugságokkal átírni. Egy életet, amely nem az övé, egy életet, amihez semmi köze. Az életemet, amely tele van küzdelmekkel, könnyekkel, sikerrel és boldogsággal. Amiről ő nem tud és nem is tudhat semmit. Ez a történet most már arról szól, hogy soha többé ne fordulhasson elő, hogy egy mellőzött, pénzéhes alak, Istent játszva megpróbálja mérgező gondolataival beszőtt hazugságait könyv formájában eladni. Mert holnap egy rosszul ébredt, kopott fazon a te életedet próbálja meg elvenni. Hogy ez ne történhessen meg, mindannyiunk felelőssége!” – reagált Dömsödi írására Hajdú.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik