Szórakozás

Kikezdték Hajdút, amiért Deutsch Tamással ölelkezett

A Hajdú-Sarka házaspár Deutsch Tamást választotta a fútóversenyen pózolós családi képhez.

Több hozzászóló is politikai okokra asszociált, amikor meglátta a Sarka Kata által posztolt fotót, amelyen a házaspár Deutsch Tamással és Németh Kristóffal pózol. Hajdúék egy jótékonysági futóversenyen vettek részt, a fotó is ott készült. Hogy miért pont így állt össze a csapat a képhez, nem tudni, a kommentelők azonban politikai pálfordulást emlegettek, hiszen köztudott, hogy Dömsödi a most megjelenő könyvében Hajdú Péter volt MSZP-s miniszterelnök Medgyessyhez fűződő viszonyát taglalja, akinek a nevelt lányával, Tornóczky Anitával Hajdú híresen jó viszonyt ápolt.

“Ezt a képet kár volt feltenni!!!!Mondhatjuk úgyis hogy HIBA!!! Így lett hiteltelen Hajdú Péter!!!!!” – írja az egyik kommentelő, majd később Sarka Kata kérdésére, aki azt tudakolta, mi is a hiba a képen, hozzátette: “A kép az tökéletes! Csak Hajdú egyszer Medggyesi Mszp most meg Fidesz???? szóval nekem ez a bajom vele. És garantálhatom velem semmi baj nincs. Csak nem birom a napraforgó embereket!!!! Ehhez pedig jogom van!!!!”

Sarka Kata azonnal tagadta, hogy bármiféle politikai háttere lenne a fotónak:

“Elgurult a gyógyszere, hagyjátok! Akinek egy családi futónapról a fogyatékosokért ilyen dolgok jutnak eszébe az nem normális! A képen egy 5 gyermekes apuka van, mellette egy 2 gyermekes házaspár, mellettük pedig egy egyedülálló apuka, aki kihozta a kisfiát sportolni a Hősök terére” – írta válaszul Facebook-oldalán Kata.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik