Szórakozás

Hajdú Péter: Dömsödi hátba szúrt!

Dömsödi Gábor (Dömsödi Gábor)
Dömsödi Gábor (Dömsödi Gábor)

Dömsödi Gábor új könyvében Hajdú Péter szerelmi életéről is ír, végigveszi, hogy miért ért véget a műsorvezető kapcsolata például Bálint Toncsival. Hajdú szerint Dömsödi csak hazudozik és vádaskodik.

A mai Blikk és Bors is folytatta a Hajdú-Dömsödi történetet. Mint ismert Dömsödi Gábor “Friderikusz és Hajdú serpája voltam” című botránykönyvében tálal ki Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről, egykori kollégái szerelmi életét sem kímélve. A Blikk most újabb részletet közölt a hiánypótló műből:

“Hajdú úgy vonzódik a híres emberekhez, mint éjjeli lepke a lámpafényhez. Így nagy büszkeség volt számára, hogy együtt járt Ábel Anitával. De nagyon büszke volt arra is, hogy a Big Brotherből megismerhette a BB Zsanett nevű lányt, és sok cikket írtak róluk. A legszebb történet Szabó Erikával kapcsolatos. Nagyon szép és kedves lány, akibe az ország összes facér férfija beleszeretett, korábban a Barátok közt Tildájának szerepét játszotta… Éreztem, hogy itt nem nagyon lesz esküvő, amikor Péter arról kezdett panaszkodni, hogy a lány Dabason lakik. – Tudod, hány kilométer Dabas? – kérdezte. Tudtam, és mondtam neki, hogy egy ilyen lányért rollerozva is el kell oda menni, de ő egyre kedvetlenebb lett. Egyszer aztán egy felvétel előtt közölte a hírt: vége! Szakítottak. – Állandóan a könyvtárban ül és olvas – panaszkodott kollégám. – Miről beszélgessek vele, talán könyvekről?” – írta Dömsödi, aki Bálint Toncsiról is kitálalt:

“Bálint Antónia szép lány volt, most szép asszony, de fő vonzereje Péter számára a külsején kívül az volt, hogy Antónia Kovács Kristóf (Kovács P. József tévébemondó gyermeke, a Fábry-show és a Showder klub producere) korábbi barátnője. Ez beárazta Péter szemében, és nagyvaddá tette őt. Antónia véleményét védő, harcosan érvelő lány volt. Gyakorlatilag ez lett a Bálint-Hajdú pár veszte is. Pedig olyan szépen alakult minden, már az esküvőre készültek” – emlékszik vissza a kötetben Dömsödi.

A mai Borsban Hajdú Péter pedig arról beszél, hogy Dömsödi ezzel a könyvvel hátba támadta őt.

“Elárul, hazudozik, vádaskodik. Annak ellenére, hogy állandóan tőlem kér segítséget, most hátba szúrt. Szánalmas, hogy engem megrágalmazva, az én nevemet felhasználva akar pénzt keresni” – mondta Hajdú.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik