Szórakozás

Könnyes búcsút vett Istenes Bence és Südi Iringó

Egyszerre voltak komolyak és őrültek, de ez sem volt elég a továbbjutásra. Tegnap este Istenes Bence és Südi Iringó búcsúzott a Szombat Esti Láztól.

Röpködtek a tízesek a negyedik élő show-ban. A versenyben maradt öt pár ezúttal rumbát és quickstepet táncolt. Vastag Csaba produkcióját két tízessel is jutalmazták, Szilvesztert még azzal is meggyanúsították, hogy táncolt, Bence egyszerre volt komoly és őrült, Iza szexuális töltetű tánca elvarázsolt mindenkit, Gabi pedig triplázott.

Fotó: RTL Klub

Bár a tegnap esti show kiesőjének mindenki Szilveszter gazdát jósolta, cuki totyogása végül benntartotta a fából faragott királyfit és Molnár Andreát. Helyettük az RTL legreményteljesebb képernyőse, Istenes Bence és a műsor egyik legtehetségesebb táncosa, Südi Iringó vettek könnyes búcsút a Szombat Esti Láztól. A fiatal műsorvezető leginkább táncpartnere miatt sajnálja, hogy nem tudtak odaérni a dobogó legfelső fokára, mert szerette volna, ha Iringó negyedik nekifutásra már végre megnyeri a műsort.





Amíg Istenes Bence mosollyal az arcán viselte a kiesést, Iringó órákon át itatta az egereket. “Furcsa lesz úgy felkelni, hogy nem kell mennünk edzésre, hogy nem kell egyeztetnünk a naptárunkat, és hogy nem jön majd a Bence… Nagyon klasszul összehangolódtunk, és nagyon sajnálom, hogy most legalább egy hét ki fog maradni a próbákból” – mondta az RTL II riporterének a könnyeit törölgető Südi Iringó, akit egyedül az vigasztal, hogy a széria alatt egy tánc erejéig majd még minimum parkettre léphet partnerével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik