Szórakozás

Istenes Bence berúgott és durva kalandba keveredett

Istenes-Bence(960x640).jpg (Istenes Bence)
Istenes-Bence(960x640).jpg (Istenes Bence)

Dühös férj üldözte el kanapéjáról a műsorvezetőt, aki egy buli után nem jutott be saját lakásába. A filmbe illő történet Istenes Bencével a napokban történt meg, miután jócskán felöntött a garatra.

Istenes Bence bulival lazított.Ez túlságosan jól sikerült, ugyanis az After X műsorvezetője különös kalandba keveredett. A hosszúra nyúlt szórakozás után Bence hajnalban indult haza, azonban az nem úgy sikerült, ahogyan Bence eltervezte.

“Semmire nem emlékszem a tegnapi buliból. Tök jó. Vajon hol voltam? Kivel? Meddig? Mondjuk az megvan, hogy hajnalban a szomszéd lány kanapéján fekszem, majd megjelenik a férje…” – írta a Facebook oldalán Istenes Bence.

A Hír24 megkérdezte a műsorvezetőt, hogy mi okozta a filmekbe illő durva kalandot.

“Kicsit többet ittunk a kelleténél és az este folyamán elhagytam a kulcsom. Ezt csak a ház előtt vettem észre, ahol egy szomszéddal találkoztam. Egy kis beszélgetés után megengedte, hogy nála várjam meg amíg be tudok jutni a lakásba. Leheveredtem a kanapéjára, de egyszer csak rám rontott valaki. Kiderült, hogy a hölgy férje is otthon volt, aki elkezdett ordibálni velem. Azt kérdezgette, hogy ki vagyok és mondta, hogy azonnal menjek el” – mesélte a Hír24-nek Istenes Bence, aki azért várt a szomszéd lakásban, mert nem akart a lépcsőházban dideregni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik