Szórakozás

Istenes Bence kiborítja Csobot Adélt

A fiatal szerelmesek kapcsolata megérzi, hogy Bence minden energiáját a Szombat Esti Lázba fekteti.

Istenes Bence és Csobot Adél már hetek óta alig találkoznak egymással, ugyanis a fiatal műsorvezető tévés teendői mellé most még komoly táncpróbák is becsúsztak. Bence a Szombat Esti Láz miatt legtöbbször csak telefonon tud beszélni barátnőjével, és még akkor is a koreográfiával kell foglalkoznia, amikor este fáradtan hazaesik.

Fotó: RTL Klub

„Nagyon sokat dolgozunk. Sokszor napközben és éjszaka is próbálunk Iringóval, mellette pedig a tévéműsoraimmal és persze Adéllal is foglalkoznom kell. Szerencsére ő többnyire nagyon megértő, sőt ha tud, segít a koreográfiák elsajátításában is. Szoktam vele otthon is gyakorolgatni, bár néha már tényleg az agyára megy, hogy folyton a táncról van szó” – mondta a Hír24-nek Istenes Bence, akit kedvese, Csobot Adél a Szombat Esti Láz szombati adására is elkísért.

Istenes Bence egy kampányvideót is készített magának a Szombat Esti Lázhoz, amelyben Adéllal civakodnak Bence túlzott lelkesedése miatt. Bár a felvétel kitaláció, azért egy kis igazság mégis van benne: Bence sokszor kiborítja Adélt.

„Bár a videó szerintem nagyon vicces, a tartalma annál komolyabb! Bence tényleg rengeteget gyakorolt, s napról napra fejlődött…” – osztotta meg Facebook-oldalán Csobot Adél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik