Szórakozás

Hajós András 11 percen belül megfogja a melled

Hajós András mellfogással, Istenes Bence finom bókokkal, VV Peti pedig pasis beszélgetésekkel csajozik.

Van, akinek ösztönből jön, másoknak pedig tanítani kell. Vajon mi kell a hódításhoz? Knizner Péter, alias VV Peti egy ország előtt bizonyította be, hogy tudja, mi kell a nőknek, a ValóVilág casanovájának is nevezték. A villában nyolc lányból ötöt az ujja köré csavart.
“Szerencsés vagyok, mert ugyanúgy megtalálom a közös hangot az egyetemistával, mint a plázacicával. A lényeg, hogy élvezzük a velük való beszélgetést. Én azt mondom, hogy a nők alapvetően ugyanolyan jófejek, mint a pasik, és ugyanolyan lazán kell hozzájuk állni. Mindegy, hogy mit mondasz, csak valamit mondjál” – mondta a Fókuszban Peti.

Csobot Adél jelenlegi párja, Istenes Bence is legendásan profi a csajozásban. “Egy lánynak nagyon fontos, hogy egy fiúnak legyen humora, legyen határozott, olykor romantikus, és legyen flegma is. Szerintem ezektől lesz egy férfi vonzó és férfias a lányok szemében” – árulta el Bence, aki gyakran finom bókokkal csábítja el a lányokat.



Hajós András már más véleményen van. Ő annak idején nem tépte sokáig a száját, helyette inkább a tettek mezejére lépett. “Nekem az kevés volt, hogy majd óvatosan rárakom a vállára a kezem. Ha kellett, akkor megfogtam a mellét 11 perc alatt, úgyhogy én nem b**kodtam sokat. Nagyon későn kezdtem a csajozást, viszont a lehető legdirektebb és durvább módon űztem” – mesélte a nevettető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik