Szórakozás

Továbbpörög a Braghini Rozina-ügy – Sági Szilárd kiáll a kis színésznő mellett

A legnagyobb közösségi oldalon tette közzé véleményét a Hal a tortán gasztrokibice a Jóban Rosszban Bodolai Orsiját alakító fiatal színésznővel kapcsolatban. Úgy véli, a lány túllőtt a célon, hibázott, de nem akkorát, mint akik azóta megpróbálják lejáratni.

A hétvégi Story gáláról számos cikk látott napvilágot, köztük az, amelyben az egyik napilap arról számol be, a Jóban Rosszban fiatal színésznője Braghini Rozina csúnyán felöntött a garatra. Az egyik internetes portál ezt videóval is alátámasztotta, Sági Szilárd pedig Facebookján tette közzé lesújtó véleményét. Ám nem a Jóban Rosszban Bodolai Orsijáról, hanem a mosdóban elkészített videofelvétel ötletgazdájáról.

“Megnéztem a Story-gála összefoglalóját… Nem nagyon szoktam beleszólni, mert pont eleget dolgozom, hogy ne legyen időm a sok f…ságra, de nagyon felhúztam magam azon, hogy itt tartunk. Sajnálom ezt a kislányt, aki egyébként csak jól szerette volna érezni magát, és igen, túl lőtt a célon. Ennek most inni is fogja a levét, de ő egyébként egy roppant tehetséges színésznő, aki még nagyon nagyon fiatal, ellenben azokkal az “újságírókkal”, akik ezt az összefoglalót készítették” – vélekedik a Hal a tortán gasztrokibice, aki arról sincs meggyőződve, hogy egy titkos, mosdóban történt felvétel közzététele legális.

Rozina a TV2 Aktívjában magyarázza a bizonyítványát, és megszólalt az ominózus videó készítője, Körmendi Gábor, az XNews riportre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik