Szórakozás

Kiborult a Jóban Rosszban sztárjának párja

Néhány nappal ezelőtt vallotta be a Jóban Rosszban fiatal szereplője, Braghini Rozina, hogy életében először igazán szerelmes. Karaktere azonban lehetséges, hogy nehézségek elé állítja kapcsolatukat.

A Jóban Rosszban 18 éves színésznője úgy érzi, megtalálta az igazit. Rozina és Ádám fél éve vannak együtt, a sorozatsztár már most úgy érzi, a fiúval szeretné leélni az életét, és természetesen tőle akar gyereket is.

A fiatal sorozatszereplő bevallotta, első látásra beleszeretett Ádámba, olyannyira, hogy ő kezdeményezett  a fiúnál és randevúra hívta.


Ádám nem tagadja, nehezen emészti meg, hogy Rozinát más férfiakkal látja a filmvásznon, olykor kiborul, amikor megtudja, miket kell majd csinálnia Bodolai Orsiként. “Ezért nem szerettem volna soha színésznő barátnőt.Tudom, hogy neki ez a munkája, de azért nem mindig jó azt látni” – szögezte, és hozzátette, reméli nem viselkedik rémesen.

A fiatalok kapcsolata ettől függetlenül egyelőre felhőtlen, sőt, már arról is szó esett közöttük, hogy nyolc év múlva összeházasodnak.

Rozina és Ádám már túlvannak az első romantikus nyaraláson, sőt, össze is költöztek. A fiatalok mosolyogva mesélték, hogy minden szabad percüket együtt töltik.

Természetesen nem csupán Ádám és Rozina kapcsolatában merül föl a “szerepre való” féltékenység. A Barátok közt egykori Ritája, Bognár Gyöngyvér, a kecskeméti Katona József Színház színművésznője szerint is fontos, hogy a két fél megbeszélje az ilyen jellegű konfliktus helyzeteket. Ő úgy véli, egyetléen színész párjának sem egyszerű kedvesét vegy szerelmi jelenetben látni, sőt, magának a művésznek is nehéz, ám ha megvan a bizalom a két ember között, nem lehet baj.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik