Szórakozás

Kiteregette szexuális életét a magyar tévés

tengerpart-szerelem (szerelem, tengerpart)
tengerpart-szerelem (szerelem, tengerpart)

A szakértő szerint a szabad ég alatt megejtett szexuális aktus a lebukás veszélye miatt hathat izgatóan az ember fantáziájára. Sztárjaink közül ki így, ki úgy áll a témához és ezt a TV2 Mokkájában meg is osztották a nézőkkel.

Sági Szilárd, elmondta,  nem veti meg a szabadban történő szexet, de  lakott már tengerparton, és elárulta,  nincs annál rosszabb, mint a homokos fövenyen  szeretkezni. Leginkább smirglihez tudta hasonlítani az érzést. “Ez csak filmeken néz ki jól” – jelentette ki.


L.L. Junior úgy gondolja, nincs igaza Szilárdnak, ő fantasztikus tengerparti élményről számolt be, nem is érti, miről beszél a gasztrokibic.


Kárász Róbert úgy vélekedik, az extrém helyeken való szex éppen olyan, mint amikor együtt él egy pár: “Otthon is kipróbálnak minden bútordarabot” – jelentette ki, ami nem kis derültséget okozott.

Rajtuk kívül több híresség is beszélt arról, hogy nagyon szeretik az extrém helyszíneket. Alekosz korábban arról vallott, hogy kifejezetten izgatja a szabadtéri erotika, Voksán Virág pedig nem tagadja, a tengerben is imád ölelkezni kedvesével, hiszen ad egy pikantériát az együttlétnek a lebukás veszélye.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik