Szórakozás

Vége Hajdú vasárnapi Frizbijének

Új időpontban jelentkezik a Frizbi a TV2 képernyőjén. Január 30-tól a jól megszokott vasárnapról szerdára kerülnek a felvett adások - tudta meg a Bors.

A műsort legutóbb, 2012. december 31-én 968 ezren nézték este tíz és éjfél közt. Ám az időpontváltás könnyen megtépázhatja a tavaly év végére elért számokat. Szerdánként közvetítik ugyanis a Digi Sporton a Bajnokok Ligája meccseit, illetve a sporttévéken más európai rangadókat, ám Hajdú Péter és a TV2 programigazgatója nem aggódik. 

“Az én közbenjárásomra alakult így, tehát ezt egyeztettük a TV2 programigazgatójával. Már a kezdetektől rengeteg nézői levelet kaptunk, mert nem volt állandó helye a műsornak. Ki voltunk szolgáltatva a show előtti filmnek, így volt, hogy tízkor kezdődött a Frizbi, de az is előfordult, hogy ötven perccel később. Ez nem volt szerencsés. Most a Született feleségek helyén lesz, elég jó műsorsávban, szerdánként, negyed tizenegytől” – nyilatkozta a Borsnak Hajdú, aki abban bízik, így még több nézőt ültet a képernyő elé műsora, a Frizbi.

(Fotó: tv2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik