Szórakozás

Facebookján “szíjmelindázott” Hajdú Péter

szíj melinda (szíj melinda)
szíj melinda (szíj melinda)

Az már a Megasztár adásai alatt és azt követően kiderült, nem nagy rajongója Hajdú Péter Szíj Melindának. A tévés most új lemeze megjelenése apropóján vette szájára az énekesnőt.

Hajdú Péterben –  úgy tűnik – mély nyomott hagyott Szíj Melinda. Ahogy megasztáros szereplései alatt is folyamatosan cikizte az asszonyt, most Facebook-oldalán írt róla:

“Most láttam, hogy megjelent Szíjj Melinda karácsonyi cd-je! Úristen el sem hiszem:)))) Még ma vennem kell egyet!” – tette közzé postját Mr. Frizbi.

Az ironizálásban Péter oldalának követői is aktívan részt vettek, így ismét előkerült a csíkos szatyor és a simléderes sapka emlegetése is. “Feltétlenül! Gondolom a Csíkos szatyor mellé jár!” – írta egy kommentelő, volt, aki pedig az alábbiakat fűzte hozzá: “Csak hallgasd és ne nézd!”, de ilyet is olvashattunk: “A cd-tok is csíkos dizájnos biztos.Így könnyen fel lehet ismerni a boltok polcain. Szuvenír jár hozzá!! Kardigánt ne felejtsd a boltba!! Tudod világos kék!!”


Természetesen akadtak, akik a védelmükbe vették az új albumot piacra dobó énekesnőt, a tévést nagyképűnek nevezték, hozzátéve, hogy A nagy duettet nézve jobb lenne, ha visszavenne a stílusából.

Melinda rajongói oldalán is rengeteg hozzászólás született a CD kapcsán. Az Örömtől fogva című lemezt már sokan várták, olyanok, akiket nem zavar, hogy az aranytorkú énekesnő egyszerű asszony volt és az is maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik