Szórakozás

Bizarr fotót tett közzé Puzsér Hajdúról és Fialáról

Puzsér Róbert ezúttal Hajdú Péter és Fiala János orra alá tört borsot. Fotómontázs, beszólással. Vigyázat, a kép a nyugalom megzavarására alkalmas!

Bizarr fotómontázst rakott fel az internetre Puzsér Róbert. A bulvármédiából kivonult híresség az “agyontetovált Hajdú Péter és Fiala János társaságában” mutatta meg bicepszét.


“Peti és Jani elképesztően sok hasznos tanáccsal látnak el miközben gyúrunk, cserébe olyan edzéstervet állítottam össze, ami hamarosan nem csak (sic!) a média, de akármelyik menő dance club legkeményebb figuráivá tesz minket. Janié az ország legkidolgozottabb bicepsze, miközben csodálatos a humora, emellett pedig ő a legönreflexívebb médiaszemélyiség, akivel valaha együtt gyúrtam. Peti felsőtestén még szálkásítanunk kell, de olyan az ereje, mint egy bivalynak, azt pedig senki sem hinné, hogy ez a szőröstökű csávó, aki a teremben széttépi a legkeményebb súlyokat is, az életben, a műsorában egy érzelmes, bűbájos kölyök, akit kenyérre lehet kenni. Mindig mondom is neki, hogy akármennyire is jól csinálja azt, amit csinál, az alaptermészetének valami könnyedebb, fogyaszthatóbb, felszínesebb műsor felelne meg. Ja, és a lényeg: ma csúcsra nyomtam, és sikerült megdönteni az egyéni rekordomat. Volt nagy öröm, ezután készült a fotó” – olvasható Puzsér Róbert nyilvános Facebook-oldalán.

Sajnáljuk, a bejegyzést az érintettek nem kommentálták, de borítékolható, a három médiaszemélyiség között 2013-ban sem alakul ki nagy barátság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik