Ez az igazság Norbi betegségéről!

Csak laikusként állította Schobert Norbi, hogy húsevő baktérium támadta meg a szívét, Rubint Réka elmondta, erről szó nincs. Arról azonban annál inkább, hogy a fitneszguru jó ideig kórházban marad még.
Kapcsolódó cikkek

Előfordulhat, hogy a karácsonyt is kórházban kell töltenie Schobert Norbinak. A fitneszguru felesége, Rubint Réka azonban cáfolja a hírt, hogy Norbit húsevő baktérium támadta volna meg, sőt, azt állítja, ez a férje „agyszüleménye”.

„A húsevő elnevezés az én drága szerelmem fejében fogant meg, szó sincs semmiféle húsevő baktériumról. Norbi egy laikus, ott fekszik és fantáziál, nem volt tisztában a kifejezése súlyával” – fejtette ki az Aktív kamerái előtt Réka, aki arról is mesélt, hogy hiperaktív férje nagyon rosszul viseli a tétlen kórházi napokat.

„Megfogadtam, hogy elveszem a telefonját, a laptopját, és a gyógyulása érdekében elzárom a külvilágtól. Ez nehéz lesz, de most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon, megerősödjön, és teljes értékű életet élhessen a továbbiakban is” – szögezte le Réka.