Szórakozás

Végre megnősül az X-Faktor szívtiprója

Malek Miklós (malek miklós, )
Malek Miklós (malek miklós, )

Malek Miklós ötévnyi együttélés után kérte meg lengyel kedvese kezét. A mentor szerint a mostani volt a legmegfeleőbb pillanat.

Örömkönnyekben tört ki Malek Miklós barátnője, amikor egy estén kedvese megkérte a kezét. A pár lassan öt éve él boldog párkapcsolatban, és szerelmük még azt is túlélte, hogy időnként távol voltak egymástól. Mint kiderült, a lengyel szőkeség nem is számított a kézfogóra.

„Kassia nagyon meglepődött. Éppen egy költözéses időszakban vagyunk, így nem is számított a lánykérésre. Egy vacsora után  kértem meg a kezét, ami nagyon meglepte, de örömkönnyek között végül igent mondott” – árulta el a Fókusznak Malek Miklós, aki korábban sosem volt házasságpárti. Ám mostanra teljesen máshogy látja a világot.

„Nem vagyok egy nősülős típus. Gondoltam húzom még egy kicsit az időt és várok kb. negyvenig, akkor majd megnősülök. Mégis most úgy éreztem, itt az ideje, különben túl öreg leszek ahhoz is, hogy lehajoljak a gyerekemhez” – árulta el Malek Miklós, akinek munkája hamarosan tartósan Magyarországra szólítja.

Ősszel rajtol ugyanis az X-Faktor harmadik szériája, melyben Malek Miklós ezúttal is mentorként vesz részt. Az előző évek gyakorlatához hasonlóan a páros valószínűleg jól veszi majd a távkapcsolat okozta nehézségeket. Ahogy eddig is, úgy most is többször idelátogat majd Kassia, aki immáron Malek Miklós menyasszonyként teszi majd tiszteletét Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik