Szórakozás

Így gyúrja macsóra magát az X-Faktor énekese

gyurcsík-tibor (gyurcsík tibor, )
gyurcsík-tibor (gyurcsík tibor, )

Gyurcsík Tibi kemény edzésbe kezdett. Az X-Faktor énekese még a szénhidrátot is száműzi életéből.

Komoly életmódváltásba kezdett Gyurcsík Tibi. A korábban az Eurovízióra is pályázó énekes a jó idő beköszöntével úgy gondolta, hogy formába hozza magát. Az énekes mindig is sportos testalkattal rendelkezett, ám Tibi most többre vágyik. Izmait szeretné még inkább kidolgozni.

Ezért egy személyi edző segítségét is igénybe vette, hogy a maximumot hozhassa ki magából. Gyurcsík Tibi most már nemcsak keményen edz, hanem a táplálkozására is kiemelten figyel. Edzője ugyanis elárulta, hogy a dagadó izmokat csak akkor tudja elérni, ha megsokszorozza fehérjebevitelét. Így az énekesnek – ha nagy muszklikra vágyik – töménytelen mennyiségű tojásfehérjét, fehér húst és halat kell bejuttatnia a szervezetébe.

Az énekes tudja, nem lesz könnyű dolga, hiszen a szénhidrát diétát és a rendszeres edzéseket nem könnyű összehangolni a munkája által diktált feszített tempóval. Ám Gyurcsík Tibi igyekszik mindent megtenni – ha kell tojásfehérje rudat fogyaszt – hogy egészségesebb és kidolgozottabb testtel léphessen színpadra még a nyár a folyamán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik