Szórakozás

Botrány várható az X-Faktor mentorai között?

x-faktor (x-faktor)
x-faktor (x-faktor)

Az X-Faktor zsűritagjai készen állnak a showra. Bár a zsűri a régi, az ülésrendben változások történtek, amely miatt még parázsabb viták alakulhatnak ki a korábbinál is.

Gőzerővel folyik az RTL Klub székházában az X-Faktor válogatója. Ahogy arról beszámoltunk, most már hivatalos, hogy a zsűriben ugyanazok foglalnak majd helyet, akik az előző két évadban is. Keresztes Ildikó, Geszti Pétre, Nagy Feró és Malek Miklós összeszokott csapatként működnek már, azonban kisebb viták olykor így is kialakulnak közöttük.

Különösen Geszti Péter és Nagy Feró között, akik az előző két évadban igen messze ültek egymástól. Most azonban csak Keresztes Ildikó választja el a két dumagépet, hiszen az új ülésrend miatt némileg átrendeződött a mentorok helye. „Minket újra szétültettek. Én a Feró székébe kerültem, most már értem miért beszélt annyi marhaságot egyébként. Azon az oldalon nehezebb egy kicsit” – mesélte Geszti Péter a Fókusznak, akinek beszólását nem hagyta szó nélkül a Beatrice frontembere.

„Én szerintem meg közelebb vagyok hozzád. Így több hülyeséget tudok majd beszélni” – vágott vissza Nagy Feró, akit Keresztes Ildikó és Malek Miklós fog majd közre a zsűriasztalnál. A show – melyre már válogatják a legjobbakat – ősszel veszi kezdetét az RTL Klub műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik