Szórakozás

Szakított a két X-faktoros – Ez a valódi ok

Baricz Gergő most először szólalt meg azóta, hogy Kováts Verával szakítottak. Az énekes búcsúdalban vallott érzéseiről.

Megtörte a csendet és a hetek óta tartó hallgatást Baricz Gergő, aki a Fókusznak vallott szakítása utáni érzéseiről. Az énekes azóta nem nyilatkozott, mióta hivatalossá vált, külön utakon folytatják Kováts Verával. A fiatal zenész azt mondja, szétválásuknak megvolt az oka. Elmondása szerint a legfőbb problémát az jelentette, hogy szerelmük túl nagy nyilvánosságot kapott.

Azonban nem ez volt az egyetlen probléma. Gondot jelentett az is, hogy Gergőt túlságosan magával ragadta a karrierépítés. A zenész rengeteg energiát ölt abba, hogy megfelelő módon kiaknázza a tehetségkutató nyújtotta népszerűséget. Így szinte minden idejét a munkának szentelte, mely eleinte nem okozott problémát.

Ám később már neki is lelkiismeret-furdalása volt azért, hogy nem tudja mindazt megadni szerelmének, amire az vágyna. Döntésüket – bár nagy fájdalommal – ám végül közösen hozták meg, s belátták, hogy céljaik és életük most más irányba tart.

Kováts Verához hasonlóan azonban Gergő sem tudja olyan könnyen lezárni azt a hét boldog hónapot, amelyet együtt töltöttek. Ezért búcsúdalba öntötte érzéseit, hogy pontot tegyen a kapcsolat végére.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik