Szórakozás

Ebbe nagyon belebukhat az RTL felfedezettje

Rocktenors (x-faktor, rocktenors, )
Rocktenors (x-faktor, rocktenors, )

A Rocktenors most nem énekléssel, sokkal inkább saját készítésű fikciós sorozatával hívta fel a figyelmet magára. Az énekesek egy kitalált történetben játszanak.

Sokáig menetelt az X-Faktor egyik legnépszerűbb csapata, a Rocktenors a tehetségkutatóban. Bár a fiúk a műsor befejeztével kicsit háttérbe húzódtak, ez közel sem jelenti azt, hogy eltűntek a süllyesztőben. A három énekes ugyanis gőzerővel dolgozik, s fellépésről fellépésre jár.

Ennek köszönhetően rajongótáboruk is egyre duzzad. Legutóbbi közönségtalálkozójuk minden várakozásukat felülmúlta, hiszen azon olyan sok rajongó vett részt, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni a helyszínen. A Rocktenors tagjai megígérték tovább folytatják munkájukat, s igyekeznek újabb és újabb dolgokkal megörvendeztetni a nagyérdeműt.

Ennek most el is érkezett az ideje. Hiszen a csapat egy saját készítésű sorozattal lepte meg a rajongókat. A zenekar tagjai egy sci-finek is beillő, napjainkban játszódó kisfilmet forgattak le, melyben egy szuperhős segítségével eljutnak Gábriel arkangyalhoz.

A kisfilm alatt több Rocktenors-szerzemény is felcsendül, melyekre igazán büszkék a zenekar tagjai. A hétperces sorozatot eddig alig pár százan tekintették meg, ám a fiúk ennek ellenére sem mondanak le a folytatásról. A sorozat követekező részét hamarosan közzéteszik a legnagyobb videomegosztó oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik