Szórakozás

Zokogott az RTL Klub sztárja

Kováts Vera számára véget ért az iskola, s az óvodai gyakorlat is. Az énekesnő hirtelen őrült ürességet érez az életében.

Lelkesen vetette bele magát az óvodai gyakorlatba Kováts Vera. A fiatal énekesnő elárulta, három hetet kell eltölteni egy óvodában, ahol nemcsak az intézmény munkájába kell besegítenie, de egy patronáltat is választania kellett. Az énekesnő szinte azonnal talált is magának egy kis kedvencet, akinek fejlődéséért sokat tett az utóbbi időben.

Azonban a gyakorlat most véget ért, s Kováts Verát mindez fájdalommal tölti el. Az X-Faktor énekesnője most különösen üresnek érzi magát, főleg úgy, hogy az iskolai tanítás is befejeződött. „Nincs suli, nincs ovi, nincsen semmi sem. Most örüljek vagy ne? Amikor eljöttem az oviból az utcán elkezdtem sírni. Annyira fognak hiányozni a kicsik, hogy az nem igaz… Ebbe így belegondoltam, és kicsordult a könnyem” – vallotta be rajongóinak Kováts Vera, aki végül egy osztálykirándulással zárta a tanévet.

Valószínűleg az énekesnő hangulatára a Baricz Gergővel történt szakítás is rányomta a bélyegét. Így az énekesnő is felismerte, hogy a sebek könnyebben gyógyulnak akkor, ha közösségben van. Kováts Vera ezért megfogadta, a jó idő beköszöntével többet bulizik majd, s gyakrabban mozdul ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik