Szórakozás

Így néz ki terhesen a fiatal magyar sztár

Király L. Norbi elismerte, hogy a pici közelgő érkezése közrejátszott abban, hogy minél hamarabb megtartsák az esküvőt.

Villámgyorsan jutott el az esküvőig Király L. Norbi és kedvese. A fiatalok alig tíz hónapja vannak együtt, s mivel a trónörökös már úton van, jobbnak látták, ha a kézfogót is gyorsan megtartják.

„Már két-három hónapja megbeszéltük, hogy a polgárit meg kéne csinálni. Egyrészt magunk miatt is, másrészt a gyerek miatt is. Ne legyen ez, hogy apasági, meg ki tudja még mi” – árulta el a Fókusznak Király L. Norbi, aki a legnagyobb titokban mondta ki fiatal kedvesével a boldogító igent.

A fiatalok szűk családi körben esküdtek, s döntésüket egyáltalán nem bánták meg. Sőt, Niki családja is remekül összecsiszolódott az énekessel. „A bátyám benzinkúton dolgozik. Ő volt a közös ismerős, ő mutatott be minket egymásnak” – árulta el Király L. Norbi, akinek párja szeptemberre várja első gyermeküket.

Az immár házas lány jól viseli az áldott állapotot, ám a hőséget nehezen bírja. „A meleget nem bírom egyáltalán, egyébként nincs semmivel bajom. Minden rendben van, mocorog, úgyhogy minden jó” – mesélte kissé félszegen Király L. Norbi felesége, aki párjával együtt mindent beszerzett már a picinek. A pár úszik a boldogságban, s remélik a szülés komplikáció-mentesen zajlik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik