Szórakozás

Erotika felsőfokon a magyar sztár konyhájában

Andy Vajnának nem mindennapi élményben volt része. Saját éttermében tizenkét nyuszilány főzött neki, egy szál kötényben.

Andy Vajna mindig is kedvelte a szép nők társaságát. Oldalán megfordult már Dobó Kata, és szépségkirálynők is akadtak partnerei között. Ám most nem érte be ennyivel a híres filmrendező. Elegáns éttermébe invitálta azt a tizenkét lányt, akik versenyben vannak az év nyuszilánya címért.

A hölgyek mindegyike örült a felkérésnek, ám akadtak olyanok is, akik nehezményezték, hogy mindössze egy kötényt ölthetnek magukra. „Azért ez más, mint egy fotózás. Rengeteg civil sürög forog itt, kicsit zavarba ejtő” – nyilatkozta az egyik dús keblű jelölt, akinek véleményével nem értett egyet a vendéglátó.

„Gyönyörűek a lányok. Éppen azon gondolkodtam, hogy le kéne cserélnünk az összes szakácsot. Szerintem a szépségek sokkal több vendéget vonzanának be” – árulta el Andy Vajna, akinek sushival is kedveskedtek a nyuszilányjelöltek. Hogy ki lesz a befutó a – konyhában kevésbé járatos – lányok közül, az május 31-én kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik