Szórakozás

Damu exe és Andy Vajna üzlettársak lesznek?

A közeli ismerősök szerint Palácsik Tímeát csak baráti szálak fűzik a világhírű producerhez, ám az nem titok, hogy közös terveik is vannak.

Az utóbbi időben rengetegszer összeboronálták már Damu Roland volt kedvesét és Andy Vajnát, miután több rendezvényen is együtt jelentek meg: korábban lefülelték már őket a berlini filmfesztiválon, Szorcsik Viki pedig az egyik közösségi portálon adta hírül, hogy látta, amint a lány és a hollywoodi producer egy autóban utaznak.

A filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos és Palácsik továbbra is hallgat az őket övező pletykákról, a pár egyik közeli ismerőse azonban a Bors című napilapnak elárulta: nem igaz, hogy már szilveszter óta együtt vannak, csak barátság köti őket egymáshoz. Igaz, hamarosan más is…

Az informátor azt állítja, Tímea hetek óta nem találkozott Vajnával, ugyanis mióta megoperálták, Miskolcon, a szülői házban lábadozik. Azt azonban nem tagadta: a producernek üzleti tervei vannak Damu exével, emellett vacsorázni járnak, néha közös programokat szerveznek, épp úgy, ahogy más barátaival is teszi. Köztük olyan lányokkal, akikhez korábban gyengéd érzelmi szálak fűzték – magyarázta a lapnak az ismerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik