Szórakozás

Már biztos: hamarosan elbúcsúzhat a koronájától a magyar szépségkirálynő

Hamarosan át kell adnia koronáját Lipcsei Bettának, aki kizárólag fiatal, lelkes és okos lánynak adná át a címet és a koronát.

Már nincs sok ideje hátra királynői időszakából a Miss Universe Hungarynak, Lipcsei Bettának, hamarosan ugyanis át kell adnia koronáját utódjának, akit pár hónap múlva választanak meg. A szépségkirálynő elégedett mindazzal, amit közel egyéves királynői időszaka alatt ért el. Tervei azonban még vannak. „Örülök mindannak, amiben az elmúlt egy évben részem volt. Sok mindent meg tudtam valósítani, de azért vannak még terveim. Szerencsére még időm is van, hogy mindezeket valóra váltsam” – árulta el Lipcsei Betta, aki nem adná oda akárkinek koronáját.


Fotó: TV2

„Legszívesebben egy olyan lánynak adnám át a koronámat, aki fiatal, csinos és lelkes. Szerintem fontos, hogy lásson saját célokat is maga előtt, ne csak a saját terveit akarja megvalósítani. Ez a cím arra is jó, hogy tegyünk valamit az emberekért vagy segítsünk valamiben. Így elengedhetetlen, hogy egy igazán okos lány kapja meg a koronát” – mondta Lipcsei Betta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik