Szórakozás

Biztos recept a kudarchoz: Alekosz tanítja az ÖsszeEsküvők lúzerét

Ha Alekosz receptjét követi Marián, jó darabig egészen biztosan nem lesz dolga nővel. A görög ugyanis csajozásban (is) szuperügyetlen tanácsokkal látta el "Ajka hokibajnokát".


Fotó: TV2

Újra Alekoszon nevet a fél ország. A görög csődör még valóvilágos korában mesélt arról, hogy képtelen nőt találni magának – aztán híressé válása, majd feleségkereső műsora sem hozta meg a remélt sikert -, most pedig rezidenciabeli újdonsült barátját látja el tanácsokkal.

Az alfahímnek kikiáltott szerencsétlenség arról próbálta meggyőzni Mariánt, hogy vegye komolyabbra a figurát, ha be kell cserkészni egy lányt, majd a vallomásszobában elmondta, barátja technikáján csak egy picit kell csiszolni, és garantált a siker.

A befolyásolható Marci nem mindenben értett egyet “gurujával”, mondván, hogy nem akarja megerőszakolni magát, és a kiszemelt lány előbb-utóbb úgyis rájön, hogy csak alakoskodott.

Tegnap este Alekosz Mónikával randevúzott, ahol élesben is szemtanúi lehettünk a férfi csábítási képességeinek. A cirkalmasan fogalmazó görög úgy próbált a lány kegyeibe férkőzni, hogy kijelentette, nagy udvarlásra nincs energiája. Ez Mónikát olyannyira megdöbbentette, hogy közölte, nem alszik együtt randipartnerével. Az elutasítást látva a görög bedobta a jól ismert Alekosz-pózt, és a hátán fekve keresetlen szavakkal illette a szőkeséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik