Szórakozás

Undorítóan viselkedett az RTL Klub exsztárja – alázott mindenkit

Egyre többen nyitják ki a szájukat Alekosszal kapcsolatban. Az RTL Klubnál dolgozók is kipakoltak a nagyképű görög hősről.

“Remélem soha többé nem kell együtt dolgoznom azzal a rémséges alakkal. Minősíthetetlenül elszállt magától. Volt, hogy mások előtt alázott meg, úgy beszélt velem, mint a kutyával. A többi VV-s ezt sosem engedte meg magának” – mesélte az RTL Klub egyik szakembere, aki rendszeresen dolgozott Alekosszal.

Azt is beszélik, hogy a biztonsági őrből valóságshow-hőssé avanzsált fiúnak a többiekkel ellentétben mindig külön sofőr kellett, és sokkal drágább autóval akart utazni, mint játékostársai. Egyszer állítólag azt is kijelentette, nem hajlandó egy szobában aludni a sofőrrel.

Panaszkodtak amiatt is, hogy bár a többi exvillalakó mindig az RTL Klub rendelkezésére állt, Alekosznál rendszeresen előfordult, hogy hiába hívták, nem ment el műsorokba. És még ennek ellenére sem bontotta fel a szerződését a csatorna, sőt mindent megtettek érte. Éppen ezért még gusztustalanabb, hogy a VV-nyertes végül hátba szúrta kenyéradó gazdáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik