Szórakozás

Alekosz a TV2-t is átveri? Ennyi pénze van valójában

Alekosz eddig szinte semmit nem költött az RTL Klubnál keresett, illetve nyert vagyonából, amit egyébként vissza kell fizetnie a csatornának. Ezzel szemben állítólag ezt is kifizetteti a TV2-vel, és még pluszgázsit is követelt.


Fotó: TV2

Sem a TV2, sem pedig az RTL Klub nem hajlandó konkrét összegekről beszélni Alekosz ügyével kapcsolatban. Mindezek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy a tisztességesnek egyáltalán nem nevezhető görög mind a két csatornát rendesen megvezette. Ha ügyesen keverte a lapokat, megmarad neki az RTL-től összeszedett vagyona, sőt még a TV2-ről is lehúzhat egy jelentősebb összeget.

A VV4 nyertesének édesapja meglehetősen érdekes dolgokat árult el a Hír24-nek. Tibortól megtudtuk, hogy Alekosz óvatos duhaj, eddig szinte semmit nem költött el az RTL-es keresetéből. A lakást szinte egyáltalán nem használta, és a nyereményautó is vadonatúj állapotban van. A milliókból csupán egy televíziót és egy öltönyt vett, de abból sem a legdrágábbat. A luxusutazást sem váltotta még be, azt tervezte, hogy januárban ruccan majd ki, amire most már biztosan nem kerülhet sor. Egy szó mint száz, Alekosz még ha visszaadja is a nyereményét, a TV2-n behúzza ugyanazt, sőt még többet is. Így aztán mindenképpen jól jár, már ami az anyagiakat illeti. Erkölcsileg ugyanis sikerült lenulláznia magát, szóval nem árt, ha tényleg spórol, mert lehet, hogy többé már soha senki nem kínál neki jól fizető munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik