Szórakozás

Szexéhes szűz a Villa 12. lakója

Vasárnap este újabb férfi érkezett a valóságshow-hősök közé, ráadásul nem is akármilyen. Bandi célja, hogy elveszítse az ártatlanságát.

Minden eddiginél visszafogottabb jelöltek vették birtokukba a ValóVilág stúdióját a Szüzek személyében.

Az éppen hogy csak érintett Feri partyarcnak vallotta magát, 3 évvel ezelőtt ugyan volt már egy barátnője, de az ágyig nem sikerült eljutniuk.

A megrögzötten szűz Tomi minden idejét a számítógép előtt tölti, lányokkal csupán az online játékokon keresztül érintkezik, szerelmi csalódásai után már nagyon vágyik egy igazi nőre.

A roppantul romlatlan Bandi gondolatban már ezerszer összegyűrte az ágyneműt, de gyakorlatban eddig még egyszer sem sikerült kiviteleznie a lepedőakrobatikát; és bár a lányoknál eddig nem aratott sikert, a nézőknél ő vitte a pálmát, már a műsor elején bezsebelte a szavazatok 57 százalékát. Esélyein még az sem rontott, hogy a Villalakók nagy többsége Tomit látta volna szívesen, 45 százalékkal mégis Bandi költözhetett a luxusbörtönbe.



Bandi állítása szerint a legtapasztalatlanabb hármuk közül, még soha nem érintették a testét, igaz, gondolatban már nagyon sokszor megvolt neki – többek között a Baywatch-sztár, Erika Eleniak is. Már az apja is szégyelli, így végképp rá kell kapcsolnia a szexre.Ártatlansága elvesztését az egyik barna hajú bombázóval tervezi a Villában.

A következő beszavazó jelöltjei az Érzékeny lelkűek lesznek.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik