Szórakozás

Levetkőzték gátlásaikat a VV5 lakói

A szűzies, "a párom az első és egyben utolsó férfi az életemben" Seherezádé már az első héten forró pillanatokat töltött együtt a Villa Alfahímjével a jacuzziban.

A Skalpvadász Cristofel nem vesztegette az idejét, villaléte második napján rögtön a tettek mezejére lépett és taktikázni kezdett: kiderült, a kubai származású srác imád a középpontban lenni, tökéletesen elégedett önmagával és vezérszerepről álmodik. Célja elérése érdekében még a csajokat is megpróbálta behálózni, csapatot akart alapítani Gergőkkel szemben, de rafinált viselkedésén átláttak a lányok és lepattintották a Skalpvadászt.



Természetesen, a lányok után a pasik is ledobták ruháikat, erotikus mozgásukkal és érzékiségükkel szerették volna meggyőzni a csajokat. A szappanoperákból tanult bókok nagy sikert arattak Veronikáék körében, így a pálmát, vagyis a legjobb pasi címét Fecó vitte el.



Az estének azonban még korántsem volt vége, hiszen beköltözött a tizedik Villalakó. Melinda, igazi amazonként forgatta fel a luxusbörtön nyugodt életét. Érkezésével ugyanis egy szerelmi háromszög alakult ki Attila, Kinga és közte.

A szimpátia szavazás előtt a Villalakók még csaptak egy vad bulit, ahol a párkapcsolatban élő Seherezádénak sikerült levetkőznie gátlásait és Gergővel közelebbi kapcsolatba került: a jacuzziban forró ölelésekben forrt össze az Alfahímmel.

Seherezádé volt az a lány, aki bemutatkozó kisfilmjében kijelentette: két éve boldog párkapcsolatban él olasz barátjával Rómában, és Claudio az első férfi az életében, nagymamája ugyanis szigorú tanácsokkal látta el és féltve őrizte unokája tisztességét. Nemsokkal később aztán kiderült, hogy az elsőre visszafogottnak mutatkozó 21 éves lány korábban több külföldi éjszakai bárban is szórakoztatta a férfiakat, és egy erotikus magazinban is megjelentek róla fotók.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik