Szórakozás

Őszinte Alekosz és Éva barátsága?

Az Okostojás jobban izgult a Törtető párbaján, mint egy kisgyerek karácsonykor. A nézők többsége szerint a görög csődör valódi érzéseket táplál a szőke ciklon iránt.

Már a vasárnapi összefoglalóban is láthattuk, hogy a lakók Villaházasságokat kötöttek: Alekosz elvette feleségül Évát, míg Jerzy Anikóval alkotott boldog párt. Alekosz és Éva igazi zsémbes párként leginkább vitatkozással töltötte idejét, míg Anikó és Jerzy között egyre szorosabbá vált a kötelék.

Természetesen a Villában sem maradt el az Anyák napja, de nemcsak a lakók üzentek szeretteiknek, hanem ők is kaptak szívhez szóló üzeneteket. Alekosznak, Évának és Anikónak az anyukája, míg az édesanyja nélkül nevelkedett Jerzynek a nővére üzent.

Már láthattuk, hogy a Villa házaspárjai bizony többször is megszegték a szabályt, és eltávolodtak egymástól, ezért pedig büntetés járt. Összekötözve kellett eltölteniük a párbajig hátralévő időt, így aztán Éva és Alekosz is rákényszerült arra, hogy szóba álljanak egymással. Egy biztos: nem ment egyszerűen a két nagyszájúnak a feladat.

A vasárnapi párbaj nagyon szorosra sikerült, Éva ugyanis csak nagyon kemény csatában tudta legyőzni Anikót. A Villában Alekosz sem volt nyugodt, fel-alá járkált és idegesen figyelte a stúdióban történő dolgokat. A végeredménytől persze majd kiugrott a bőréből. Az online szavazók hétfőn este arról dönthettek: hogy valódi-e a barátság Éva és Alekosz között. A többség szerint a Villa Okostojása és a Törtető lány között nem érdek kapcsolat van, ők igazán közel állnak egymáshoz.

Május 8-án, vasárnap este hárman indulnak harcba a mesés fődíjért. A ValóVilág fináléjában végleg eldől, ki lesz az az egy, aki mindent visz: a havi egymillió forintot, az álomutat, a luxusotthont és az autót.

AJÁNLOTT LINK:

CÉLEGYENESBEN A FINALISTÁK! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik