Szórakozás

VV Anikó az exvillalakókkal töltötte az éjszakát

Gigi, Zsófi és Gina egy spontán bulival várták kiesése után a Rosszkislányt.

Éva újabb lehengerlő mutatvánnyal örült győzelmének, de majdnem mentőt kellett hívni hozzá, akkora sokkot kapott az örömtől. A vasárnap esti párbaj másik főszereplője sokkal nyugodtabban fogadta az eredményt. Anikó csalódott volt, hogy nem ő mehetett vissza a Villába:

„Ez egy kicsit kellemetlen érzés volt tényleg, hogy először jöttem párbajozni, és itt a családom, és látja azt az ember, hogy drukkolnak neki, és nem úgy tudok kimenni innen, mint egy győztes” – mondta a Fókusznak pár perccel kiesése után a Rosszkislány.

Anikó számára a legnagyobb tanulság az öt hónap alatt az volt, hogy rájött, ő egy erős ember, nem kapcsolatfüggő többé, és meg tud állni a saját lábán.

Az interjúk után VV Laci autója várta az RTL Klub székháza előtt, az exvillalakók, Gigi, Zsófi és Gina egy fergeteges bulival készültek a kieső lánynak, hogy felvidítsák.

Anikó másnap a Bors című napilapnak elárulta, reggel hatig beszélgettek Ginával, aki megpróbálta felkészíteni őt a kinti életre. Mint mondta, gyorsan túltette magát a vasárnapi párbaj kudarcán, de a rázúdult szabadság megrémiszti. Fél attól, hogyan fogadják majd az emberek, milyen reakciókat vált ki a nézőkből, a kritikával ugyanis nagyon nehezen birkózik meg.

AJÁNLOTT LINK:

Anikó mellé szegődtünk szabadulása estéjén (RTL Klub)
ValóVilág: durva támadások rémisztik Anikót (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik