Szórakozás

Súlykategóriát váltottak a Villalakók

Ki mennyit hízott a luxusbörtönben? Ki változott a legtöbbet a rokonok, barátok szerint az elmúlt négy hónapban? A Fókusz utánajárt, és leleplezte a falánk VV-hősöket.

Lustaság, állandó nasizás, evéskényszer, felszedett felesleges kilógrammok. A villalakók a célegyenes előtti utolsó kanyarban, az izomláz helyett inkább a punnyadást választották. Többen közülük ugyanis súlykategóriát váltottak. A játékosok a bent eltöltött 4 hónapban, átlagban 5 kilogrammal gyarapodtak.

Alekosz 70 kilósan vonult be a Villába és szülei szerint a támadó kobra testalkatú görög fiú a mai napig tartja a formáját, és valóban: a Villa csődöre ugyanannyit nyom, mint beköltözése előtt.

Jerzy nővére szerint öccse minimum tíz kilót hízott. A Szépfiú a korábbi bordázott hasizomra helyes kis úszógumit növesztett. Több mint nyolcvan kilósan lépte át a luxusbörtön küszöbét, de mostanra már jócskán kileng alatta a mérleg nyelve.

Míg Anikó maradt a régi félmázsás pehelysúlyánál, Éva habzsolja az életet. Amikor csak teheti, teletölti poharát és tányérját minden jóval. Anyukája szerint nem igazán törődik a súlyával. A Törtető 50 kilót nyomott a valóságshow kezdetén, a mozgáshiánynak köszönhetően 3-4 kilót szedett fel magára.

Béci szemmel láthatóan jó formában van. Minden nap edzi a testét, sőt legutóbb, amikor a villalakók erőnlétét tesztelték, az ő eredménye volt a legjobb. Ennek ellenére mégis 5 kilóval gyarapodott a verseny alatt.

A cirkáló testű Laci 100 kilósan kezdte el a játékot, most szerény számítások szerint is legalább 120 kilót nyom. Barátja szerint a karatemester fizikailag és lelkileg is nagyon lepukkant; nyolc éve ismerik egymást ilyen túlsúlyos és depressziós állapotban még soha nem látta.

A plusz husi verseny első helyén tehát Laci végzett, a második helyezett Jerzy lett és a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Éva léphetett.


AJÁNLOTT LINK:

Plusz husihoz vezetett a VV-nasi (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik