Szórakozás

Gigi miatt összeugrott Alekosz és Éva

A jó barátok ismét összevesztek, amiért az Okostojás hatalmat gyakorolt, ezt pedig a Törtető mindig roppant nehezen viseli el.

Alekosz eddig hibátlanul alakította a Villa lakáját, de pénteken eljött az idő, hogy átadja a helyét egy új inasnak, aki Laci lett. Laci főzőtudományát korábban sem vonta senki kétségbe, így az urak biztosan örültek neki, hogy a Doki készíti a reggelijüket. Illetve készítette volna, ha Béci nem lopja el a hűtőből a tojást. A táncos fiú először rákente Évára tettét, aki rögtön tagadott, majd Laci vissza akarta szerezni a tojásos dobozt, de a lopós Kertlakó kitartó volt és megvédte az ételt. Ám amikor a Doki mégis elvette tőle, besétált a konyhába és ellopott egy másikat.

KÉPREGÉNY

A Villa urai eldöntötték, hogy megtorolják a lopást, és szép sorban eltulajdonították a Kertlakók ételeit és edényeit. Alekosz irányította az akciót, de közben Gigi ellopta Éva cigarettáját is, majd Alekosz azt mondta a Törtetőnek, hogy csak akkor kapja vissza – bizonyos adagokban – a cigijét, ha teljes terjedelmében felfogja a haját. Éva ideges lett, megtagadta a kérést, Gigi pedig Alekosz mögé bújt és nem vallotta be, hogy igazából ő tulajdonította el az „értékes személyes tárgyát”. A jó barátok ismét összevesztek, amiért az Okostojás hatalmat gyakorolt, ezt pedig Éva mindig roppant nehezen viseli el. Kis alkudozás és egy takarítási feladat végrehajtása után mindenki megkapta, amire vágyott. Hamarosan eljött a békülés ideje, amikor az is kiderült, hogy Gigi vette el a cigarettát. Éva szeme szikrákat szórt.


A lakók újra lehetőséget kaptak arra, hogy fordítsanak a hierarchia-rendszeren. Tollban kellett hempergőzni és korongokat gyűjteni mézzel bekent testtel, majd úgy kellett kefírt önteni egy tálba, hogy nem érnek hozzá kézzel sem a kefírhez, sem a tálhoz. Az állás az első két feladat után 1:1 volt. A küzdelemben megsérült Anikó gyógypuszit kapott Alekosztól, de az Okostojás nyomulása ismét túl sok volt és a Rosszkislány inkább kihátrált a helyzetből. Az utolsó feladatban fejjel törtek paradicsomokat és az volt a cél, hogy a lehető legtöbb levet nyomják ki a zöldségekből. Jerzy csalt, amiért Gigi teremtette le elsőként. A Kertlakók győztek, így Jerzy, Béci és Éva visszaköltözött a Villába, Anikó, Alekosz és Gigi pedig sátorban alvásra ítéltetett.


A nézők szavazatai alapján Lacit kellett megviccelni a Villalakóknak április 1-je alkalmából. Béci és Jerzy agyalni kezdett azon, hogy mi lenne a legjobb poén és arra jutottak, hogy Anikó a kulcsa a viccelődésnek. Jerzynél volt még néhány szívecske-kártya, ami Gigi születésnapjáról maradt és azt találták ki, hogy Anikó írhatna rájuk szerelmi vallomásokat Lacinak. Anikó először kegyetlennek tartotta a tréfát, végül mégis igent mondott az akcióra. Bár mindenki félt ettől a tréfától, meglépték, amit meg kellett: Laci párnája alá bekerültek a szerelmes üzenő-kártyák. Laci meg akarta beszélni Anikóval a kapcsolatukat, de nagyon óvatos volt, Anikó pedig jól hozta a szerepét. De amikor a Doki épp egy nagy kérdést akart feltenni a zavartan nevetgélő Rosszkislánynak, Béci, Jerzy és Gigi odalépett hozzájuk és leleplezték az áprilisi tréfát.

AJÁNLOTT LINK:

ANIKÓVAL VICCELTÉK MEG A GYANÚTLAN LACIT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik