Szórakozás

Éva költözhetett vissza a Villába

Minimális különbséggel, de végül mégis a Törtető győzelmével zárult a vasárnapi párbaj.

Éva szerda este úgy döntött, az általa túlságosan is gyengének tartott Jerzy helyett inkább Gigire teszi a zöld kendőt. Döntését akkor azzal indokolta: elég “tökösnek” tartja magát ahhoz, hogy szembeszálljon a Villa amazonjával, ráadásul a kiválasztó jelek többségét is mindig a táncos lánynak és testvérének, Bécinek köszönhette. A Törtető szerint amúgy is már épp itt lenne az ideje, hogy felbomoljon a Laci-Béci-Gigi-Jerzy egység.

KÉPREGÉNY

A két játékos már napokkal a megmérettetés előtt kijelentette, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaköltözhessenek a Villába: Éva kemény párbajt ígért, Gigi pedig azt mondta, alig várja, hogy végre „szétszedje” a Törtetőt élő adásban. Egyikük számára sem mindegy hogyan alakul a végeredmény, mindketten győztes típusok, küzdenek a végsőkig, ha kell.

Ígéretükhöz hűen a párbajozók nem kímélték egymást vasárnap este. A hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a játékosok, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra lakótársaival lehet. A rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást a versenyzők. A ValóVilág talán eddigi legkeményebb drámai párbaja zajlott.

A valóságshow történetében először megmutatták, hogyan áll a két lány a megmérettetés felénél. Soha nem volt még rá példa, a fantomképek helyett a két játékos fotóját láthattuk a százalékok felett. Gigi 55 százalékon, Éva pedig 45 százalékon állt ekkor. Hogy miért tett kivételt az RTL Klub, nem lehet tudni, de önkéntelenül (?) is a Törtető malmára hajtották a vizet…

Éva mellett – a nézők döntése alapján – az Okostojás, Alekosz, Gigi mellett pedig szerelme, Jerzy kampányolt a Villában. A valóságshow-hősök többsége a táncos lányt várta vissza, a luxusbörtön vadmacskájának nevét csupán jó barátja, Alekosz és a Rosszkislány, Anikó mondta.

A műsor végére teljesen váratlanul – feltehetően a fantomképek felfedésének köszönhetően – a nézők megfordították az eredményt: a szavazók végül úgy döntöttek, hogy Éva folytassa a versenyt; a kukkolóshow nyolcadik kiesője így Gigi lett, aki szerelmétől, Jerzytől búcsúzott el.


A legnagyobb közösségi oldalakon rögtön a műsor után megindultak a találgatások. A fórumozók egy része azzal vádolja az RTL Klubot, hogy manipulálták a szavazást.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA NYERTE A PÁRBAJT! (RTL Klub)
VV-botrány: átverte a nézőket az RTL? (Hír24)

Ajánlott videó