Szórakozás

Charlie Sheen kirúgta a sajtósát, és perrel fenyegetőzik

Stan Rosenfield éveken keresztül dolgozott a színész imidzsén, az utóbbi hetek őrülete azonban már neki is sok volt.

„Régóta dolgozom Charlie-val, és törődöm vele, ennek ellenére úgy érzem, az utóbbi időben nem voltam képes megfelelő szinten ellátni a munkámat, ezért lemondtam pozíciómról” – nyilatkozta Rosenfield a TMZ-nek. Sheen rendkívül kulturáltan reagálta le régi barátja távozását: „Stan egy beszari nyuszi. Nem engedtem meg neki, hogy felmondjon, úgyhogy ki van rúgva!”

Az utóbbi hetek PR-rémálma mellett az okozta a végső törést a két férfi között, hogy Sheen a TMZ-nek kijelentette, Rosenfield hazudott a sajtónak októberi, kórházi ágyon végződő hotelszétverős balhéja után, ráadásul nem is csinálta valami jól. A Rosenfield által kiadott nyilatkozat „allergiás reakciót” jelöl meg okként a színész állapotára, Sheen azonban állítólag nem egyezett bele ebbe a megoldásba. „Aludtam, amikor a nyilatkozat eljutott a sajtóhoz. Minden tiszteletem Stané, viszont úgy gondolom, ha megvárta volna, hogy felébredjek, valószínűleg jobb kifogással is előjöhettünk volna” – jelentette ki a színész.

Sheen legutóbbi mániás kirohanása azonban más nyalánkságokat is tartogatott: a színész többek között kijelentette, elvárja, hogy a Warner és a CBS kifizesse neki a Két pasi idei szezonjából (éppen az ő kezelhetetlen viselkedése miatt) lecsípett 8 epizódot. Sheen ügyvédje szerint a színész jogosan perelheti a sorozatot gyártó stúdiót és a csatornát, mivel nem az ő hibájából zárták rövidre a produkciót, ő „már hetekkel korábban hajlandó és képes lett volna visszamenni dolgozni, Chuck Lorre viszont ennek ellenére úgy döntött, hogy visszamondja a tervezett epizódokat.” Sheen követeli, hogy a csatorna a teljes elmaradt bérét kifizesse – durván 16 millió dollárról van szó.

A színész ügyvédje szerint az is elképzelhető, hogy Sheen végül Chuck Lorre-t is tárgyalóterembe citálja majd, hiszen „Lorre ellehetetlenítette, hogy a színész teljesíteni tudja a szerződésében foglaltakat, és leforgassa a betervezett epizódokat.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen sajtósa felmondott – angolul (Tha Huffington Post)
Charlie ráeresztette az ügyvédeket a CBS-re és a Warner-re – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik