Szórakozás

Charlie Sheen folytatná a Két pasit

Charlie Sheen szerint mindent meg lehet beszélni, ő például szívesen visszatérne a Két pasi meg egy kicsi következő szezonjára – persze megfelelő ellenszolgáltatásért.

A már-már zseniálisan pofátlan színész a TMZ-nek nyilatkozva elárulta, „nagyon szívesen” beszállna a Két pasi meg egy kicsi következő évadjába, és természetesen örömmel dolgozna együtt a kreátor Chuck Lorre-ral – akit napokkal ezelőtt még „egy darab jelentéktelen szarnak” nevezett.

Sheen szerződésében elvileg benne lenne a sorozat 9. évadja, sőt a sztár állítólag hajlandó lenne még ennél is többet bevállalni, már amennyiben a producerek (és Lorre) hajlandóak teljesíteni néhány extra óhaját. A TMZ szerint Sheen a 10. évadért már 3 milliós részenkénti fizetést, plusz egy 20 milliós szerződési bónuszt tartana elfogadhatónak – a színész többek között ebből a pénzből kívánja majd kárpótolni a rövidebb szezon miatt a pénzüktől elesett stábtagokat.

Sheen ajánlatára még sem a CBS-nél, sem a Warernél nem reagáltak az érintettek – ahogy az sem derült ki, hogyan fogja mindez befolyásolni a színész készülő botránykönyvét vagy állítólagos HBO-sorozatát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen folytatná a sorozatot – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik