Szórakozás

Charlie Sheen tízmilliós memoárjával házal

A színész könyvben szeretné lerántani a leplet a Két pasi meg egy kicsi színfalai mögött zajló eseményekről – persze a saját szemüvegén keresztül.

Sheen állítólag már hozzá is kezdett a memoár megírásához, egy ködös szinopszis összekaparása után pedig széttárta a kezét, és jelenleg is várja, hogy a könyvkiadók elképesztő árajánlataikkal ostromolják. A belógatott mézesmadzag szerint a kötetben semmi sem lesz majd tabu, ráadásul a színész előre bejelentette, hogy a botrányos részletek taglalásánál egy-két hollywoodi nagyágyú nevét is elejti majd.

Sheen úgy tervezi, a memoár jogai iránti licitet 10 millió dollárról indítaná – csak összehasonlításként: a színész epizódonként kétmillió dollártól esett el most, hogy a Két pasi munkálatait leállították. A kötetnek már a címét („When The Laughter Stopped”) is tudni vélik a jól értesültek.

Mindeközben egyre több (negatív) komment érkezik Sheen viselkedésével kapcsolatban – több hollywoodi sztár érezte ugyanis szükségét annak, hogy véleményének Twitter-oldalán hangot adjon. A komikus Sarah Silverman például kijelentette: „ha én is 20 éves pornósztárokkal lógnék folyamatosan, én is zseninek érezném magam.” A Ments meg! című tévésorozatból ismert Denis Leary szerint Sheen megnyilatkozásaiban “egyre inkább kezd Kadhafira hasonlítani”, míg John Stamos feszültségoldóként bevallotta, noha nem szándékozik átvenni Sheen helyét a Két pasi meg egy kicsiben, Martin Sheen már megkérte, hogy legyen a fia.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen 10 millióért kínálja a botránykönyvet – angolul (W.E.N.N.)
A sztárok a Twitteren mentek neki Sheennek – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik