Szórakozás

Charlie Sheen pornósa túl van az abortuszon

Könnyen lehet, hogy Kacey Jordan azon a bizonyos 36 órás partimaratonon esett teherbe – legalábbis saját bevallása szerint.

A kérdés mindenesettre megoldódott, hiszen a hölgy múlt hét csütörtökön elvetette a magzatot. „Hazamentem Oregonba, és ott csináltattam meg. Nagyon rosszul voltam utána, egész nap csak feküdtem. Lehet, hogy túl korai volt ahhoz, hogy Charlie gyereke legyen, de ez sose biztos, mert nagyon könnyen teherbe tudok esni” – jelentette ki Jordan egy interjúban a RadarOnline-nak.

A hölgynek ez már a negyedik ilyen beavatkozása volt – a kérdésre pedig, hogy ha egyszer ilyen könnyen megy, miért nem védekeztek a színésszel, Jordan azt mondta, ő ugyan próbálta rávenni Sheent, hogy használjon óvszert, de nem mindig ment a dolog.

Jordan még a múlt héten, SMS-ben tudatta a színésszel, hogy esetleg apuka lehet – azonban nem Sheen volt az egyetlen, aki hasonló üzenetet kapott a pornósztártól. „Más hírességgel is lefeküdtem a Charlie előtti héten, de nem beszélhetek róla, mert aláírtam egy titoktartási nyilatkozatot” – vallotta be a hölgy, aki az interjúban arról is beszélt, életében nem használt még annyira tiszta kokaint, mint amit a színésznek kézbesítettek a 36 órás parti alatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kacey abortált babája lehetett Sheené is – angolul (RadarOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik