Szórakozás

Charlie Sheen szeretné visszakapni exnejeit – mindkettőt!

A színész legújabb agymenéseként maga mellé költöztetné Brooke Muellert és Denise Richardsot, hogy végre úgy éljenek, mint egy nagy boldog család.

Attól még, hogy a „pornócsalád” ötlete kútba esett, Sheen nem hajlandó föladni a próbálkozást, hogy maga köré gyűjtse imádott nőit. A TMZ értesülései szerint a színész nemrégiben kiadta az ukázt ingatlanosának, hogy exkluzív Los Angeles-i szomszédságában megfelelő lakhelyet találjon gyermekei két anyjának.

Az oldalnak nyilatkozó források szerint a színész természetesen ajándékba adná az ingatlanokat volt feleségeinek, és állna minden költséget, ami a költözéssel kapcsolatban felmerülhet. Ezzel az ajánlattal Sheen feltehetően azt próbálja elérni, hogy gyermekei közelebb kerüljenek hozzá – földrajzilag és érzelmileg egyaránt, hiszen botrányos életmódjának köszönhetően a négy csemetének eddig főleg szánakozó pillantások jutottak osztályrészül. Nem is beszélve persze a gyerekeket nevelő exekről, akik eddig még nem kívántak válaszolni a színész lovagias ajánlatára.

Sheen mindeközben igyekszik feltakarítani az aktatáskányi kokain hagyta romokat, és a napokban meglátogatta azokat a tűzoltókat, akik a segélyhívásra kiérkeztek a házához. „Velem ellentétben ezek a srácok valódi hősök” – jelentette ki a színész, majd hálája jeléül Leatherman-késeket ajándékozott a csapat tagjainak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen: ‘Vissza akarom kapni a feleségeimet!’ – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik