Szórakozás

Charlie Sheen: ’Lindsay, hadd segítsek!’

A színész már annyira gyógyultnak érzi magát, hogy tanácsokkal látna el más problémás sztárokat – első körben Lindsay Lohant.

Sheen állítja, azért tud remek tanácsot adni a nyaklánclopással vádolt színésznőnek, mert ő pontosan tudja, mennyire el tudja ferdíteni a tényeket a média. A Két pasi meg egy kicsi sztárja Dan Patrick reggeli rádióműsorába telefonált be, és a következőket mondta: „Hívd be Lindsayt a műsorba! Ha megteszed, akkor újra felhívlak, mert van néhány dolog, amit el szeretnék neki mondani. Tudnék neki adni egy-két tanácsot, amit érdemes lenne megfontolnia.”

A színész a rádióműsorban arról is beszélt, visszatérne a Két pasi nyolcadik évadjára is, mivel szerződés köti, ő pedig tartja magát ahhoz, amit korábban megígért – valamint azt is kijelentette, hét év alatt egyszer sem jelent meg a forgatáson bedrogozva, vagy részegen.

Patrick természetesen arra is kíváncsi volt, hogyan hatott a színészre Chuck Lorre üzenete a legutolsó leadott epizód végén. „Hatalmas bóknak fogtam fel a dolgot” – mesélte ki Sheen. „Szerintem Chuck így ajánlotta fel az olajágat, legalábbis én így értelmeztem. Gyakorlatilag írt egy fantasztikus irodalmi művet, amiben supermannek nevezett! Naná, hogy rendben vagyunk” – jelentette ki a színész az interjúban.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen tanácsot akar adni Lohannek – angolul (W.E.N.N.)
Charlie Sheen még sosem volt belőve munka közben – angolul (EW.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik