Szórakozás

Denise Richards nem tudja, hogy mit mondjon lányainak Charlie Sheenről

Az ABC „The View” című műsorában a színésznő bevallotta, évek óta küzd azért, hogy gyerekeiben jó kép maradjon meg az apjukról.

A 40 éves Richards azt is elmondta, nem lepték meg különösebben az exférje vad bulijairól érkező hírek, mivel Sheen mindig is szeretett partizni. „Már rég elfogadtam a dolgot. Charlie így él, és nem csinál belőle gondot, szóval kénytelen voltam beletörődni” – vallotta be a színésznő, azonban az is hozzátette, az elfogadás egy dolog, a gyerekei előtt való titkolózás egy másik.

„Ahogy egyre nagyobb a médiafelhajtás Charlie dolgai körül, és ahogy a gyerekek idősebbek lesznek, egyre nehezebb lesz szépen lefesteni a helyzetet. Még nem tudom, hogy mit fogok nekik mondani az apjukról holnap, majd csak akkor találom ki, amikor elérek odáig. Reméltem, hogy sosem kell majd ilyen témákról beszélnem a lányaimmal” – mondta el az interjúban Richards, aki gyerekeknek készült felvilágosító könyveken keresztül próbálja megértetni a 6 éves Sammel, és a 7 éves Lolával, hogy mit jelent édesapjuk függősége. „Nem tudom, hogy végül mennyi marad meg bennük a beszélgetéseinkből, hiszen még nem mindig értik, hogy miről is van szó igazából. Mindenesetre igyekszem megtenni mindent, amit csak tudok, hogy felkészítsem őket.”

Denise Richards és Charlie Sheen 2002 és 2005 között voltak házasok, kapcsolatukból két lányuk született. Válásuk óta Sheen már újraházasodott – 2009 karácsonya óta azonban harmadik feleségétől, Brooke Muellertől is válófélben van.

AJÁNLOTT LINKEK:

Denise Richards nem tudja, hogy mit mondjon el lányainak apjukról, Charlie Sheenről – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik